Linnax Oy

on vesipumppujen, korkea-painepesureiden ja teollisuusimureiden tuontiin ja myyntiin erikoistunut yksityinen Suomalainen yritys. Yrityksen päämiessuhteet ja useat asiakassuhteet ovat pääsääntöisesti yli kaksikymmentä vuotta kestäneitä pitkäaikaisia liikesuhteita.

Toimimme Suomen markkinoilla palvellen kaikkia alamme ammatti- ja teollisuusasiakkaita jälleenmyyjä- ja edustajaverkostomme avulla. Kuluttajasektorille jakelumme tapahtuu johtavien kauppaketjujen kautta sekä osaavien erikoisliikkeiden välityksellä. Loppukäyttäjiä ovat kotitalouksista alkaen aina suurteollisuuteen asti sekä julkisen sektorin alat.

Päämiehemme DAB, Euroopan johtaviin kuuluva vesipumppujen valmistaja jonka tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki talotekniset ja teollisuuden tarvitsemat pumppuratkaisut. Yhteistyömme on kestänyt yli 20 vuotta.

Varaosa- ja huoltopalvelumme on järjestetty esimerkillisen nopeaksi ja toimivaksi. Koneitamme huoltaa monivuotisella kokemuksella yli kolmekymmentä huoltoliikettä ympäri Suomea.

Tavoitteenamme on olla asiakkaansa paras yhteistyökumppani aina kun on kysymys vesipumpuista, teollisuusimureista tai painepesureista.

Ota yhteyttä