DAB on yksi Euroopan johtavista vesipumppujen valmistajista, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki talotekniset ja teollisuuden tarvitsemat pumppuratkaisut.

Yritys on toiminut pumppualalla vuosikymmenten ajan ja on tänä päivänä alan johtavia toimijoita koko maailmassa. Konsernilla on viisi uudenaikaista tuotantolaitosta Italiassa sekä lukuisia myyntiyhtiöitä Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Vaikka toiminta on globaalia on yritys silti säilyttänyt läheiset siteet perinteiseen yrittäjyyteen. Tehtaat valmistavat yli 2 miljoonaa pumppua vuosittain mitä erilaisimpiin vaatimuksiin, aina tiukimpia laatukriteereitä noudattaen.

DAB tarjoaa laajan valikoiman pumppuja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Tuotteet valmistetaan parhaista materiaaleista kestämään sekä sisäiset että ulkoiset rasitukset sekä takaamaan korkeatasoisen suorituskyvyn, laadun ja kestävyyden koko tuotteen pitkän elinkaaren aikana. Näin optimoidaan myös tuotteen ympäristövaikutukset.

Tuotteet perustuvat jatkuvaan tutkimukseen ja tekniseen innovointiin, päämääränä joustavat ja helpot ratkaisut kaikkiin käyttötarkoituksiin.

On tarpeenasi kiertovesipumppu, vesiautomaatti, porakaivopumppu tai muu pumpputuote, löydät ne valikoimastamme.